Doré


jiné muzeum

 

 

 

Témata

 

O tomto fóru (4)

Muzea a počítače (66)

Vyhazování peněz (2682)

téma 3

téma 4

Téma 5

Téma 6

 

 

Vlož nové téma

Archiv

Sledovat mailem

Forum

 

V předchozích článcích jsme podrobně vysvětlili nutnost zásadní změny přístupu k celému muzejnictní. Tato změna nemůže přijít sama, vyžaduje účast všech, kteří jsou schopni význam této změny pochopit.

Víme, jak je těžké odhodit staré představy a vydat se na nové cesty. Sami jsme tím prošli. Současně si dobře uvědomujeme, že jsme mohli ledacos přehlédnout, či že lze mnohé ještě dotáhnout a doplnit.

Proto otevíráme toto diskusní fórum. Věříme, že zde vytvoříme alespoň malinkou komunitu zájemců, se kterou najdeme všechny slabiny navrhovaného systému a objevíme jeho další možnosti.

Buďme zde k sobě otevření a nebojme se zeptat. Je přece přirozené, že nikdo z nás nemůže znát vše. Co je pro jednoho trivialita, to může být pro druhého objevným sdělením. Často to platí obousměrně. I "hloupé" dotazy obohacují naše poznání. Minimálně říkají, že jsme něco vysvětlili špatně.

Prosíme kolegy, aby se v diskusích soustředili na vytčená témata a zdrželi se emocionálních výkřiků. Snažte se připojovat své názory k příspěvkům tak, aby byla udržována jasná niť hovoru. Pokud přicházíte s novým názorem, tak založte novou "niť hovoru" tlačítkem "nový názor" u kteréhokoliv příspěvku.

Budeme rádi, když diskusi rozvinete o nové téma. To zřídíte tlačítkem v menu "Vlož nové téma", které zřídí nové téma a umožní vám vložit úvodní názor. V něm byste měli ostatním vysvětlit podstatu problému a případně položit dotazy k diskusi.

Témata, která nebudou delší dobu diskutována se přesunou do archivu. Konferenci je možné sledovat také mailem. Stačí stisknout na tlačítko menu "Sledovat mailem", a vyplnit svou elektronickou adresu. Od té chvíle vám budou všechny příspěvky chodit elektronickou poštou.

 

 

Diskuse

řadit dle diskusních vláken  řadit chronologicky

 

Ale vždyť to je jinak!

příspěvek zaslal pv@atlas.cz 22. února 2003

 

Ahoj do konfery!

Myslím si, že je všechno jinak! nikdo nemáte pravdu! ikjdfhgsdfoi oifjigsd fgksjdfhg sodifousgu gsjkhgůs gfůksjg fsjkhgů sjh sg

 

Ale vždyť to je jinak!

příspěvek zaslal pv@atlas.cz 22. února 2003

 

Ahoj do konfery!

Já si myslím si, že jste všechni úplně mimo! Nikdo nemáte pravdu! Pravdu mám já!

ikjdfhgsdfoi oifjigsd fgksjdfhg sodifousgu gsjkhgůs gfůksjg fsjkhgů sjh sg

Všechny texty tohoto webu jsou volně šiřitelné s uvedením zdroje


home  Doré  o projektu  metodika  další texty

  milníky projektu  diskusní fórum 

    kontakt